Villa Palma | Apartmani u Okrugu kraj Trogira

Engleski Hrvatski

Villa Palma nudi 5 modernih apartmana

Smještena 10m od plaže, Villa Palma nudi Vam smještaj u 5 moderno uređenih apartmana.

Svi apartmani su klimatizirani i imaju SAT/TV.

Postoje tri apartmana u prizemlju i dva veća apartmana na prvom katu kuće.

Apartmani A1 (A2 +2) i A2 (A2 +2) nalaze se u prizemlju i svaki apartman ima jednu dvokrevetnu sobu, kuhinju (čajna kuhinja) / dnevni boravak s ležajem na razvlačenje za dvije osobe i privatnu terasu.

Apartman A3 je studio apartmana (A2 +1) za tri osobe, također u prizemlju obiteljske kuće. Ima dnevni boravak s bračnim krevetom i kupatilo (tuš / WC). Ispred apartmana gost može uživati ​​u privatnoj terasi u sjeni limun (i tende,naravno).

Apartmani A4 (A2 +2) i A5 (A2 +2) su na prvom katu kuće. Oba apartmana imaju jednu dvokrevetnu sobu, kupaonicu s tušem/WC, kuhinju/dnevni boravak s ležajem na razvlačenje za dvije osobe. Svaki apartman ima vlastitu privatnu terasu/lođu s prekrasnim pogledom na trogirski zaljev. Možete uživati ​​u večerima uz čašu vina gledajući prekrasan zalaz sunca koji u daljini mijenja boju neba.

Plaža Okrug s brojnim barovima, restoranima i morskim sportovima jedna je od najpopularnijih plaža na ovom području. Ako su Vam draže tihe i mirne plaže uputite se prema Okrugu Donjem gdje uz more možete pronaći skrivena mjesta zaklonjena od pogleda. Da bi došli do Okruga Donjeg ali i ostalih djelova otoka Čiovoa ali i djelova Trogirske rivijiere možete unajmiti skuter ili bicikl. Usluga je dostupna u kafiću koji se nalazi na drugoj strani ulice, preko puta kuće.

Privatni parking je ispred kuće. Gosti mogu koristiti grill u dogovoru s vlasnikom.